Glasvezel anno 2022

Als bedrijf ben je vaak ontzettend afhankelijk van je internetverbinding.
Heb je geen internet dan valt vaak het telefonie systeem, je crm pakket en de online cloud al uit. Dat maakt dat de internetverbinding binnen uw bedrijf wat waard is! Anno 2022 is een glasvezel verbinding daarom zeker geen overbodige luxe.

Hebt u eerder nooit de mogelijkheid gehad tot glasvezel, of waren de kosten erg hoog? Delta Fiber probeert in heel Nederland glasvezel aan te bieden en gaat zo ook de zakelijke markt af om te kijken of glasvezel internet binnen de behoeftes van deze markt ligt. Als Delta Fiber partner kunnen wij als Duocom met trots zeggen dat we daar aan mee helpen!

Verschillende abonnementen

Wij bieden verschillende abonementsvormen aan. Deze hebben we voor uw gemak in een duidelijk pdf document gezet.
Klik op de knop hieronder om het te downloaden!

Sinds begin 2022 zijn wij als Duocom zijnde Delta partner geworden. Dit betekent dat wij alle glasvezelverbindingen van Delta Fiber kunnen aanbieden als officiële partner.

De vraagbundelingsperiode van Delta Fiber is een periode van 3 maand waarin een specifieke postcode reeks benaderd wordt. Bij het benaderen worden een aantal opties aan zakelijke glasvezel verbindingen aangeboden tegen een scherpe prijs. Als Delta Partner functioneren wij hierin als een steun voor bedrijven die hier geïnteresseerd in zijn maar niet precies weten wat ze nodig hebben.

Ook interesse in glasvezel binnen uw bedrijf, of benieuwd naar de prijzen van Delta Glasvezel?
Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

15 + 5 =

Neem contact met ons op

U kunt ons mailen wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.

Bellen kan ook : 074-8200000

Duocom uw telecom en ICT partner

Als onafhankelijk en landelijk opererend totaalaanbieder op gebied van ICT en Telecom adviseert Duocom u bij het maken van de juiste keuze voor uw communicatievraagstuk.

074-8200000

info@duocom.nl

Oosterveldsingel 19N 7558 PJ Hengelo