DIENSTEN

Duocom, een bedrijf met de charmes van een familiebedrijf maar de professionaliteit van een corporate onderneming. Bij Duocom staan we voor service en vinden we het belangrijk dat de klant de gepaste oplossing krijgt. We proberen hierin mee te denken over een future proof oplossing zonder dat dit ten koste gaat van het rendement of de efficiëntie. Uiteraard is het zaak dat de kosten niet onnodig hoog oplopen. Echter krijgt service bij ons altijd prioriteit.

VOIP / Vaste telefonie

Binnen de vaste telefonie of het voip bellen zoals we dat noemen kunnen we systemen op maat aanbieden. Deze systemen zijn in te richten naar dat was het beste past bij u als klant. Dat kan nog steeds zoals dat altijd al ging, in een telefoon centrale, maar dat kan tegenwoordig ook in een virtuele omgeving  in de cloud.

In de cloud

Als u voor een oplossing wil gaan waarbij functionaliteit belangrijk is maar u geen directe hoge kosten wil, dan is vaste telefonie in de cloud de oplossing voor u. Het integreren van mobiel met vaste telefonie is tevens ook erg makkelijk waardoor u direct een uitgebreide en complete oplossing ervaart. Het voordeel is tevens dat u geen centrale en dus ook de ruimte voor deze centrale niet nodig hebt.

Centrale

De telefooncentrale zoals we die kennen is een kast waarop alle toestellen in het bedrijf aangesloten worden. In deze kast programmeren we het telefoonsysteem naar uw wens. Hoewel vaste telefonie tegenwoordig steeds meer naar de cloud gaat geeft de juiste telefooncentrale u nog steeds heel veel  meer mogelijkheden als het om een telefoniesysteem op maat gaat.

Mobiele telefoon

Sinds 2016 leveren we ook mobiele telefonie; dit maakt het mogelijk om ook voor bereikbaarheid onderweg garant te staan. Wij bieden als provider mobiele telefonie aan via verschillende netwerken. Zo kunnen we via het kpn netwerk leveren maar ook via t-mobile of vodafone.

Naast de verschillende netwerken zijn ook de verschillende combinaties vamo mogelijk.

Vast mobiel integratie (VAMO)

Met vast mobiel integratie maak je gebruik van een geïntegreerd systeem waarbij mobiel en vaste telefonie samen komen. Ben je onderweg? Dan komt het gesprek gewoon op je mobiele telefoon binnen wanneer een persoon het vaste nummer belt.

Er zijn veel voordelen betreffend VAMO, één van die voordelen is het niet meer op kantoor hoeven zijn om een gesprek te kunnen beantwoorden wat wel op het kantoornummer binnenkomt. Een ander voordeel is het kunnen wisselen tussen verschillende apparaten zoals het vaste bureautoestel, de softphone (applicatie op MacOS / Windows) en je mobiele telefoon. Dit zorgt voor een optimale bereikbaarheid zowel mobiel als op je vaste werkplek

Xelion

Xelion is één van de platformen welke we aanbieden bij klanten. Het voordeel van Xelion is dat het te koppelen is met veel andere applicaties waaronder:

  • Exact
  • Microsoft Teams
  • Whatsapp Business API (CM.com)

 

 

Neem contact met ons op

Je kunt ons mailen, Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.

Bellen kan ook : 074-8200000

Duocom uw telecom en ICT partner

Als onafhankelijk en landelijk opererend totaalaanbieder op gebied van ICT en Telecom adviseert Duocom u bij het maken van de juiste keuze voor uw communicatievraagstuk.

074-8200000

info@duocom.nl

Oosterveldsingel 19N 7558 PJ Hengelo