VOIP / Vaste telefonie

Binnen de vaste telefonie of het voip bellen zoals we dat noemen kunnen we systemen op maat aan bieden. Deze systemen zijn in te richten naar dat was het beste past bij u als klant. Dat kan nog steeds zoals dat altijd al ging; in een telefoon centrale, maar dat kan tegenwoordig ook in de cloud.

Centrale

De telefooncentrale zoals we die kennen is een kast waarop alle toestellen in het bedrijf aangesloten worden. In deze kast programmeren we het telefoonsysteem naar uw wens. Hoewel vaste telefonie tegenwoordig steeds meer naar de cloud gaat geeft de juiste telefooncentrale u nog steeds meer mogelijkheden als het om een telefoniesysteem op maat gaat.

In de cloud

Als u voor een oplossing wil gaan waarbij functionaliteit belangrijk is maar u geen directe hoge kosten wil, dan is vaste telefonie in de cloud de oplossing voor u. Het integreren van mobiel met vaste telefonie is tevens ook erg makkelijk waardoor u direct een uitgebreide en complete oplossing ervaart. Het voordeel is tevens dat u geen centrale en dus ook de ruimte voor deze centrale niet nodig hebt.

Xelion

Xelion is één van de platformen welke we aanbieden bij klanten. Het voordeel van Xelion is dat het te koppelen is met veel andere applicaties waaronder:

– Exact
– Microsoft Teams
– Zendesk (Ticketsysteem)

Ook is het mogelijk mobiel te integreren met vaste telefonie. Daarover kan je meer lezen op de mobile pagina onder diensten. Vast Mobiel Integratie (VAMO) is waar je dan naar op zoek bent.

Neem contact met ons op

U kunt ons mailen wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.

Bellen kan ook : 074-8200000

Duocom uw telecom en ICT partner

Als onafhankelijk en landelijk opererend totaalaanbieder op gebied van ICT en Telecom adviseert Duocom u bij het maken van de juiste keuze voor uw communicatievraagstuk.

074-8200000

info@duocom.nl

Oosterveldsingel 19N 7558 PJ Hengelo