WIE ZIJN WIJ

Duocom, een bedrijf met de charmes van een familiebedrijf maar de professionaliteit van een corporate onderneming. Bij Duocom staan we voor service maar vinden we het belangrijk dat de klant de gepaste oplossing krijgt. We proberen hierin mee te denken over een future proof oplossing zonder dat dit ten koste gaat van het rendement of de efficiëntie. Uiteraard is het zaak dat de kosten niet onnodig hoog oplopen. Echter krijgt service bij ons altijd prioriteit.

Wietze

Wietze

Dag, ik ben Wietze. Sinds 2000 ben ik Duocom gestart uit pure passie voor het vak telecom. Het blijft elke dag een mooie uitdaging om samen met klanten hun telefonie omgeving en bereikbaarheid te optimaliseren. Mijn rol is veelzijdig, de techniek, het beleid en een goede communicatie met de klant. Op de vraag waar houd je je naast Duocom mee bezig,  moet ik even nadenken. Natuurlijk heerlijk varen op het water, Friesland, IJsselmeer. Vroeger waren we meer van het zeilen. Dat is wel wat minder geworden. Tegenwoordig zitten we meer te relaxen op een motorboot. Misschien wel iets minder sportief maar wel heel lekker. Daarnaast FC Twente en natuurlijk onze hond Budel. In de vrije tijd altijd leuk.

Karin

Karin

Hoi! ik ben Karin, een vrolijke noot tussen de techneuten op ons kantoor. Ik verzorg de administratie en doe allerlei voorkomende werkzaamheden van de dag. Naast Duocom is muziek voor mij mijn andere grote passie. Al vele jaren dirigeer ik het vrouwenensemble Miscellaneous. Verder vind ik het leuk om de wedstrijden van FC Twente te bezoeken. De sensatie tijdens de voetbalwedstrijd in zo’n stadion is geweldig en ook de gezelligheid na afloop. Voor de rust loop ik graag met onze hond, Budel.

Martijn

Martijn

Hallo, Martijn is de naam. Je kan mij vinden òf bij de klant òf op kantoor. Ik ben voornamelijk bezig met technische werkzaamheden. De ICT/Telecom oplossing op een zo goed mogelijke manier wegzetten is het doel. Wanneer ik op kantoor ben programmeer ik de systemen, en of zoek ik naar oplossingen. De variatie tussen onderweg of op kantoor zijn spreekt mij zeer aan. Zeker in het teamverband waarin we nu werken. Buiten Duocom sta ik graag op de golfbaan en kijk ik ook graag een serie of een film.

Kars

Kars

Hi! Ik ben Kars, enthousiast over van alles en nog wat! Sinds kort mag ik zeggen dat ik onderdeel uit maak van Duocom, het bedrijf van mijn vader, en daar ben ik erg blij mee! Binnen Duocom houd ik mij bezig met verkoop en marketing. Ik probeer klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Naast Duocom ben ik veel bezig met muziek, kijk ik graag een serie of film en ben ik graag samen met mijn vrienden.

Meryon

Meryon

Hallo, ik ben Meryon. Al vanaf het eerste uur verzorg ik de boekhouding voor Duocom. Op kantoor is er altijd gezelligheid maar veel belangrijker, je voelt altijd de passie voor de techniek bij de collega’s. Duocom is een heel fijn team om in te werken.

Budel

Budel

Woef, woef… oh nee ik blaf nooit. Budel is mijn naam en ik mag van mijn baasje altijd mee naar kantoor.

 

Neem contact met ons op

U kunt ons mailen wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.

Bellen kan ook : 074-8200000

Duocom uw telecom en ICT partner

Als onafhankelijk en landelijk opererend totaalaanbieder op gebied van ICT en Telecom adviseert Duocom u bij het maken van de juiste keuze voor uw communicatievraagstuk.

074-8200000

info@duocom.nl

Oosterveldsingel 19N 7558PJ Hengelo