Service

Voor directe service willen we je verwijzen naar de support knop rechts bovenin de pagina. Wil je ons direct bereiken? Dat kan! Bel ons op:

Wij staan voor service. Die service bieden we naar al onze klanten. Altijd samen bereikbaar, dat is ons streven. Om de klant altijd van dienst te kunnen zijn, ook als we in gesprek zijn, hebben we een kennisbank gemaakt. In deze kennisbank kan je allerlei informatie vinden. Vaak in de vorm van een filmpje welke dat laat zien, soms ook in de vorm van tekst met visuele toelichting erbij.

De kennisbank is hieronder te vinden.

Mocht het zo zijn dat u ook buiten kantooruren service van ons wil, of u heeft een garantie nodig betreffend de service, dan kunt u kiezen voor een SLA (Service Level Agreement). Bent u geïnteresseerd in een SLA? Wij bieden SLA’S op maat aan, neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Neem contact met ons op

U kunt ons mailen wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.

Bellen kan ook : 074-8200000

Duocom uw telecom en ICT partner

Als onafhankelijk en landelijk opererend totaalaanbieder op gebied van ICT en Telecom adviseert Duocom u bij het maken van de juiste keuze voor uw communicatievraagstuk.

074-8200000

info@duocom.nl

Oosterveldsingel 19N 7558 PJ Hengelo