ICT oplossingen

ICT oplossingen is een brede term. Binnen Duocom gebruiken we deze term echter wanneer het gaat om facetten zoals WiFi systemen, camerasystemen, bedrijfsnetwerken, automatisering of bijvoorbeeld Office 365.

Wifi systemen

WiFi systemen binnen je bedrijf behoren stabiel en snel te draaien. Het is daarin belangrijk dat de verbinding op je werkplek maar ook elders in het gebouw online blijft. Wij werken voornamelijk met het ‘’Ubiquiti Unifi’’ systeem. Dit is een WiFi systeem wat geschikt is voor de professionele markt en bied je een systeem op maat. Hiermee zorg je voor optimale bereikbaarheid binnen jouw locatie.

Camerasystemen

Als het om camerabewaking/-systemen gaat is op maat werk altijd een pré. Het camerasysteem bestaat in de basis uit een set camera’s met daarbij een recorder welke de beelden opneemt.

Camerasystemen via IP draaien mee in het netwerk wat de functionaliteit extreem ten goede komt. Dit zorgt onder andere voor een toegankelijke bruikbaarheid van elke camera binnen het bestaande netwerk. De camera’s worden tevens ook gevoed over de POE verbinding die zij ontvangen.

Merken waarmee wij onder andere werken zijn:
– Ubiquiti
– RING
– NEST

Bedrijfsnetwerken

De structuur van je bedrijfsnetwerk zorgt voor een veilige maar ook efficiëntere workflow binnen je bedrijf. Het bedrijfsnetwerk is een van de belangrijkste facetten betreffend ICT gerelateerde zaken. Daarom is een bedrijfsnetwerk op maat met de juiste verbindingen erg belangrijk.

Binnen je bedrijfsnetwerk is het centrale punt de patchkast. Vanuit het centrale punt, de patchkast, verzorgen wij bekabeling middels UTP/FTP/STP. Diensten betreffend bedrijfsnetwerken die wij aanbieden zijn het in kaart brengen van je bestaande bedrijfsnetwerk, het herstructureren van je bestaande bedrijfsnetwerk of een nieuw bedrijfsnetwerk aanleggen.

Wij proberen altijd om een bedrijfsnetwerk te monitoren zoals we dat bij veel van onze klanten doen. Dit zorgt er voor dat wij te allen tijde garant kunnen staan voor optimale service.

Bedrijfsnetwerken

Bij Duocom leveren we internetverbindingen zoals de klant ze wil hebben.

  • ADSL
  • VDSL
  • SDSL
  • Ethernet over koper
  • Glas
  • Zakelijk glas
   • FTTH (Fiber To The Home)
   • FTTO (Fiber To The Office)
   • FTTB (Fiber To The Building)

Voor bedrijven is het erg belangrijk de juiste verbinding te gebruiken. Verschillende snelheden, het aantal gebruikers op het netwerk maar ook zeker de overboeking zijn factoren die meespelen in de keuze voor een bepaalde verbinding. Tevens is het zo dat zekerheid een rol speelt bij deze verbindingen.

Neem contact met ons op

U kunt ons mailen wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.

Bellen kan ook : 074-8200000

Duocom uw telecom en ICT partner

Als onafhankelijk en landelijk opererend totaalaanbieder op gebied van ICT en Telecom adviseert Duocom u bij het maken van de juiste keuze voor uw communicatievraagstuk.

074-8200000

info@duocom.nl

Oosterveldsingel 19N 7558 PJ Hengelo