Mobiele telefonie

Sinds 2016 leveren we ook mobiele telefonie. Dit maakt het mogelijk om ook voor bereikbaarheid onderweg garant te staan. Wij bieden als provider mobiele telefonie aan via verschillende netwerken. Zo kunnen we via het kpn netwerk leveren maar ook via t-mobile of vodafone.

In ons mobiele telefonie aanbod hebben we een uitgebreid aanbod als het om functionaliteit gaat. Om dat samen te vatten hebben we 3 categorieën.

Stand alone

Stand alone abonnementen zijn simpel gezegd abonnementen welke net zoals een abonnement bij kpn op zich zelf draaien, een enkel 06 nummer met abonnement.

In de cloud mobiel

Bij cloud telefonie moet je denken aan een telefonie centrale welke een hoop functionaliteit geeft: een wachtrij, een nachttekst, een makkelijk in te stellen doorschakeling naar willekeurig nummer enzovoort. Dit zorgt voor betere bereikbaarheid op maat.

Vast mobiel integratie (VAMO)

Naast de verschillende netwerken zijn ook de verschillende combinaties vamo mogelijk.

Met vast mobiel integratie maak je gebruik van een geïntegreerd systeem waarbij mobiel en vaste telefonie samen komen. Ben je onderweg? Dan komt het gesprek gewoon op je mobiele telefoon binnen wanneer een persoon het vaste nummer belt. Er zijn veel voordelen betreffend VAMO, één van die voordelen is het niet meer op kantoor hoeven zijn om een gesprek te kunnen beantwoorden wat wel op het kantoor nummer binnenkomt.
Een ander voordeel is het kunnen wisselen tussen verschillende apparaten zoals het vaste bureau toestel, de softphone (applicatie op MacOS / Windows) en je mobiele telefoon. Dit zorgt voor een optimale bereikbaarheid zowel mobiel als op je vaste werkplek.

Neem contact met ons op

Je kunt ons mailen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.

Bellen kan ook : 074-8200000

Duocom uw telecom en ICT partner

Als onafhankelijk en landelijk opererend totaalaanbieder op gebied van ICT en Telecom adviseert Duocom u bij het maken van de juiste keuze voor uw communicatievraagstuk.

074-8200000

info@duocom.nl

Oosterveldsingel 19N 7558 PJ Hengelo