Een vraag hebben?

Download & Installeer de softphone

< Alle onderwerpen

Windows
Op Windows installeer je de Xelion 7 softphone door te gaan naar https://softphone.xelion.com. Klik vervolgens op de ‘’7’’ en installeer het bestand dat zich opent. Zodra de installatie is afgerond opent dit inlogscherm. Op je bureaublad is ook een snelkoppeling geplaatst.

Audio Tips

• Gebruik waar mogelijk een headset. Eventueel van je spelcomputer of telefoon; als deze maar een microfoon bevat.
  • Voor de beste gesprekskwaliteit dien je de headset direct aan te sluiten op je PC/laptop.