Email : info@duocom.nl
Telefoon : 074-8200000

Verbindingen

Glasvezel van Duovoip.

Met Zakelijk Glas van Duovoip heeft u uw infrastructuur voor de komende jaren in één keer goed geregeld. Wat uw wensen ook zijn, u heeft geen beperkingen op het gebied van capaciteit, snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid.

Zakelijk Glas van Duovoip is overal in Nederland beschikbaar tegen scherpe tarieven. Via onze postcodecheck kunnen we voor u de tarieven opvragen. Wanneer het eenmalige aansluittarief onbekend is, rekenen we graag uit tegen welk tarief wij glasvezel voor uw locatie aansluiten.

ADSL van Duovoip

Met een ADSL verbinding beschikt u over een betrouwbare en veilige internetoplossing. Voor een vast bedrag per maand beschikt u over internet.

VDSL van Duovoip

Met Business VDSL van Duovoip beschikt u over een supersnelle maar tegelijkertijd ook betrouwbare en veilige internetoplossing. Business VDSL is kiezen voor supersnel, stabiel, professioneel en betrouwbaar internet. Zonder datalimiet, maar wel met heldere garanties.

SDSL van Duovoip

Met Business SDSL van Duovoip beschikt uw organisatie 24 uur per dag over een betrouwbare en professionele lijn voor internettoegang inclusief het verzenden van e-mail en vaste IP adressen. Met SDSL is uw internetaansluiting qua upload- en downloadsnelheid gelijk.

Ethernet over Koper

Ethernet over Koper is een razendsnelle internetverbinding waarbij geen grote investeringen nodig zijn. Anders dan glasvezel, maakt Ethernet over Koper gebruik van de aanwezige koperaansluiting en is daarmee een voordelig alternatief voor glasvezel.