Een vraag hebben?

Je Xelion wachtwoord wijzigen

< Alle onderwerpen

Om het wachtwoord van je Xelion account te wijzigen klik je in de softphone op de moersleutel om instellingen te openen. Klik vervolgens aan de linkerkant op applicatie.  Klik aansluitend op “wijzig wachtwoord“.

Alvorens je je nieuwe wachtwoord invult kun je met “Tekst zichtbaar” de wachtwoorden zichtbaar maken voor jezelf.

Vul je oude wachtwoord in gevuld door je nieuwe wachtwoord, herhaal dit en klik op OK.